Hva sier noen kunder? - HMSopplæring AS


«Nyttige både for privatpersoner og bedrifter»

«Grunnleggende brannvernkurs og ransforebyggende kurs er nyttige både for privatpersoner og bedrifter. Kursene gir god forståelse og innsikt i de aktuelle temaene til en gunstig pris.
Dette er en genial måte å gjennomføre kursene på, fordi man sitter i ro og fred på en PC eller nettbrett. Kursene anbefales på det sterkeste til både privatpersoner og bedrifter.»
Privatperson
Mads Varhaug
Vernepleier

 «Jeg kan anbefale dette kurset»

Det er en rimelig og svært enkel måte for alle bedrifter å holde kunnskap frisk i minne hos sine ansatte. Kurset er enkelt og godt lagt opp og viser, både med film, bilder og tekst hva dette dreier seg om. Dette kan også brukes som dokumentasjon slik at man kan dokumentere kunnskap hos sine ansatte. Man får også et kursbevis etter gjennomført kurs. Jeg kan anbefale dette kurset til alle som trenger det, og det er nyttig både i en bedrift og for enhver privatperson som ønsker kunnskap om emnet brannvern.»
Lars Ivar Thorbergsen
Sikkerhetsansvarlig
Haugar Kunstmuseum

«Anbefales»

«Jeg har tatt ranskurs tidligere og synes dette nettkurset var en fin oppdatering. Anbefales.»
Maria Røed
Driftsleder
Majas Kaffebar, Larvik

«Veldig lettlært»

«Ranskurset var veldig lettlært, ikke noe tungt stoff. Korte setninger og stikkord gjorde det lett å huske alt. Når kontrollspørsmålene kom til slutt satt alt. Kurset tok jo heller ikke noe tid. Kan anbefale dette til alle, uansett stilling og alder.»
Ellen Valdal
Daglig leder
Tango frisør Amfi Larvik

«Økt bevissthet rundt brann»

«Grunnleggende brannvernkurs gir deltakeren økt bevissthet rundt brann og brannsikkerhet hjemme og på arbeidsplassen. Dette vil kunne være brannforebyggende og skadebegrensende.»
Gorm Kristian Røed
Takstmann
Trygg Takst AS